Tuesday 26 December 2017

Vuoden viimeiset joulukynnet

Huhhuh, kuinka moni muu on mattanyt vatsansa tayteen jouluruokia seka suklaata, kasi pystyyn! Onneksi joulu on vain kerran vuodessa. :D Nyt sitten jaadaankin seuraavaksi odottamaan joulupukin sijaan vauvan saapumista, ehtiiko viela tan vuoden puolella vai meneeko vuodenvaihteen yli? Ma olisin henkilokohtaisesti sita mielta, etta uudenvuodenpaiva olisi erinomainen paiva syntya!

Tassa vaiheessa esittelen teille sitten ne kynnet, joilla tana vuonna tuli joulua vietettya. Pohjalakkoina jalleen erinomaista NCLA-laatua, eli punainen Red Square ja kultainen Steppe, molemmat vielapa sattumoisin LakoDomin suunnittelemia lakkoja. Red Squarea ensin himoitsin pitkaan, ja kun sen vihdoin sain kasiini, niin tiesin heti, etta silla tekisin joulukynnet, koska muulloinhan en osaa punaisia lakkoja kayttaa, kuten on todettu.


En tieda olenko edes tikuttanut Red Squarea missaan vaiheessa, luultavasti en, koska kun lopulta sain sen kynsille, niin se ei nayttanytkaan niin jouluiselta kuin olin ajatellut. A-pu-va! Onhan se toki kaunis, mutta jotenkin odotin sen olevan karvan verran punaisempi, musta se nayttaa ehka hivenen tiilenpunaiselta? Siihen rinnalle sitten upea Steppe, jossa on melko lailla enemman holoefektia, ja mun piti oikeasti miettia, etta pitaako mun nyt tassa vaiheessa keksia naiden tilalle jotain muuta.

Olin kuitenkin niin asennoitunut siihen, etta nailla mennaan, mulla on valehtelematta koko joulukuun ollut nama kaksi lakkaa poydalla odottamassa, etta paatin viela katsoa milta lakkaus nayttaisi lyotyani leimat paalle. Leimatkin olin paattanyt jo kauan sitten, Cici & Sisi 08-laatassa on nimittain kaksi jouluista kuviota, samantyyliset mutta kuitenkin vahan erilaiset. Leimasin toisen Born Prettyn punaisella peukkuihin ja nimettomiin kultaisen Steppen paalle, ja sitten toisen Beauty UK:n Olympic Goldilla Red Squaren paalle, ja kylla sitten kuitenkin ihan tykkasin lopputuloksesta.


Ottaen huomioon, etta tosiaan vietimme joulua ihan kolmistaan kotona, niin ehka otin taman asian vahan liian vakavasti, mutta toisaalta, mihin sita kynsilakkaholisti karvoistaan paasisi, edes jouluna. :D

Mitas tykkaatte?

2 comments:

  1. No voi että, kyllä tykkään! Aivan ihanat! <3 Näillä varmasti kelpasikin joulua viettää :)

    Ihanaa Uutta Vuotta Kata! <3 Toivottavasti pikkuinen syntyisi vuoden ensimmäisenä, olisihan se ihan mahtava syntymäpäivä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Nena Sofia ja ihanaa uutta vuotta sullekin! :)

      Delete