Tuesday 12 December 2017

Joulukalenterin 12. luukku & hääpäiväkynnet


Huomentapaivaa!

Tanaan on meidan viides haapaivamme, ja tyonarkomaanimies on jopa ottanut paivan vapaaksi. Tarkoitus olisi ensin kayda vahan yhdessa kaupoilla ja sen jalkeen syomassa. Jalleen piti myos tehda aiheeseen sopivat kynnet joulukynsien sijaan. Mutta katsastetaan nyt ihan ensiksi kalenterit.


Essencen kalenterista loytyi tanaan sopot pinsetit. Hyvat pinsetit ovat kullan arvoiset, ja itse ainakin olen tosi nirso pinsettien suhteen, taytyy kokeilla oisko nama hyvat.

LookFantsusta paljastui Caudalien Vinosource Moisturizing Sorbet. Tahan aikaan vuodesta meikalaisen naama todellakin huutaa kosteutusta, joten taa tulee varmasti kaytettya. : )

Oletteko te pinsettien kanssa nirsoilijoita, vai oonko ma vaan tassakin asiassa vahan omituinen? :D

No, entas sitten ne kynnet? Pohjalakaksi valikoitui ensinnakin ihana murrettu vaaleanpunainen NCLA:n Sunstruck, jota saa mm. Cesarsilta. Niin kaunis lakka, joka on jopa mun kokoelmissani hyvin uniikin varinen. Superhyva laatu kaikkien kokeilemieni NCLA:n holojen tapaan, ja holoefekti paljon voimakkaampi kuin ainakaan tasta kuvasta voisi paatella.


Paalle tuttuun tapaan leimat, ja kaytyani lapi jokaikisen leimauslaattani, paadyin kuitenkin taas Linan Make Your Markeihin. Kakkoslaatasta tekstileimat peukkuihin seka keskisormiin ja nimettomiin, etu- ja pikkusormiin sydamia kolmoslaatasta. Musta leimauslakka Born Prettylta, ja jalleen olin tyhma ja laiska, enka kayttanyt lateksia. Miksi, oi miksi ma teen tan virheen aina silloin kun leimaan mustalla? Ihan hirvea homma siivota kynsinauhoilta..


Mietin taas, etta pitaisko yrittaa jotain tuplaleimoja, mutta paatin jattaa talla(kin) kertaa suosiolla valiin. Muutenkin suuremmilta katastrofeilta valtyttiin, onnistuin jopa olemaan levittamatta leimoja, mika mustan leimauslakan kanssa ei todellakaan ole mikaan itsestaanselvyys.

Yritin viela saada sita holoefektiakin vahan houkuteltua esiin, tai siis niin etta saisin sen kuvattua..


Seuraavaksi jatketaan taas joulukynsien parissa, mutta tanaan mennaan nailla. Mitas tykkaatte?

2 comments:

  1. Oi, onnea hääpäivän johdosta! ♥♥ Toivottavasti päivä sujui mukavissa merkeissä :)

    Kynnet on ihanat, ja sä varmaan tiiätkin jo, mitä mä tästä lakasta ajattelen :D <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siinahan kavikin sitten niin, etta tyttarelle nousi korkea kuume, joten ei lahdetty mihinkaan.. mutta korjataan tilanne joskus myohemmin!

      Ja kiitos, ja kylla tiedan! :D

      Delete