Monday 18 December 2017

Joulukalenterin 18. luukku


Myohaisiltaa!

Suomessa kello kay jo puoltayota, mutta julkaistaan taa luukku nyt kuitenkin nyt. Tanaan on ollut vahan hassakka paiva, ensin nukuttiin pommiin, sitten piti kayda tyttaren paivakodissa palaverissa, ja sitten lahtea kaupunkiin hoitamaan asioita seka metsastamaan viimeisia joululahjoja. No, voin kertoa, etta talla hetkella mun liikkuminen on todella vaivalloista ja joka paikkaan sattuu, joten siina vaiheessa kun paasin kotiin olin ihan kuoleman kielissa, enka todellakaan muistanut availla mitaan luukkuja.

Paivan paras saalis oli kuitenkin Essien joulukalenteri, joka oli alennettu kymmeneen puntaan! Pakkohan se oli napata mukaan, ja nyt mietin, etta avaanko kaikki luukut kerralla, vai saastanko kalenterin joulun jalkeiseen aikaan, vai mita sille tekisi. Ehdotuksia?

Enihuu, katsotaan nyt vihdoin ne taman paivan luukut!


Essencen kalenterista loytyi kunnon joulunpunainen kynsilakka, joka kantaa nimea Santa Clause's Surprise.

LookFantsun luukusta paljastui pienenpienenpieni tuubi Dr. Lippin Nipple Balmia. Hmm, mita tasta nyt sanoisi.. Tahan mennessa kalenterista ei ole suurempia pettymyksia tullut (paitsi ne kaksi Moroccanoilia), mutta ihan oikeasti, tan koko on 4 ml. Nimestaan huolimatta tata voi kayttaa vaikka huulille tai muihin rohtuneisiin paikkoihin, mutta ei tasta kylla montaa kayttokertaa saa irti, ja jos tuote onkin oikeasti hyva, niin sehan harmittaa viela enemman. 

Mun piti esitella teille tanaan myos yhdet joulukynnet, mutta koska epailen, ettei tata postausta yolla moni lue, niin esittelenkin ne huomenna, eli ihan kohta. :D

Nyt hyvaa yota!

2 comments:

  1. Siis täääh! Mä haluun myös essien kaltsun kymmenellä dollarilla! :D Miksei täällä ole tollasia tarjouksia, ihan huikee!

    Jos mä olisin sä, pitäisin varmaan kunnon lakkakekkerit aattona ja alkaisin penkomaan. Tosin sitä sä vissiin jo vähän suunnittelitkin? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kavi kylla aika munkki sen Essien kalenterin kanssa. :)

      Delete