Sunday 3 December 2017

Joulukalenterin 3. luukku & Suomi100-kynnet


Sunnuntaihuomenta, tai paivaa, tanaan nukuttiin makeasti ja pitkaan. : )

Suuremmitta mutinoitta kaydaan ensin kalenteriluukkujen kimppuun.


Essencen kalenterista loytyi tanaan Long Lasting huulipuna nimelta I Am Yours.

LookFantsun kalenterista puolestaan loytyi vahan jannempi tuote, Grow Gorgeous Scalp Detox, jonkinlainen paanahkakuorinta, jota on tarkoitus kayttaa ennen shampoopesua. Mulla ei ole suurempia ongelmia paanahkani kanssa, mutta mulla on ystava, jolle taa voisi olla omiaan, joten ehkapa sujautankin tan lahjapakettiin..

Sitten kynsiin. Kuten eilen kerroin, paikallinen Suomi-koulu jarjesti lapsille omat Suomi100-juhlat ja vakastelin sinne aiheeseen sopivat kynnet. Muilla kynsilla ensin kolme kerrosta Essien Blancia, pikkurilleissa sininen Essencen Electriiic. Koska mikaan kasin maalaaminen ei kuulu vahvuuksiini, lahdin ihan suosiolla tekemaan vahan ropeloisempaa lopputulosta dottarilla ja samaisella Essencella. Ja mun mielesta ainakin lopputulos olikin ihan hauska!


Vahan onnistuin ruttaamaan peukun kynnenkarkea, mutta ei valiteta siita. Tyttarella oli hauskaa juhlissa ja kynnet saivat kivoja kommentteja vanhemmilta. Nyt ne pitaisikin jo poistaa ja tehda uudet, koska tanaan on tuttavaperheen tyttaren synttarijuhlat, asia josta armas puolisoni muisti mainita ihan perati tanaan, eli joku lahjakin pitaisi hankkia. Huoh! Kylla kai kohta paasen oikeasti tekemaan niita joulukynsiakin..

2 comments:

  1. Ihanaa kun säkin pääsit Suomi 100-juhliin! :D Kynnet on tosi hienot, hyvinhän sä olet onnistunut :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti, en tosiaan edes yrittanyt lahtea yrittamaan mitaan suoria viivoja. Ihan hauskat tuli nainkin. :)

      Delete