Monday 25 December 2017

Joulukalenterin 25. luukku & Essien kynsilakkakalenteri


Huomenta! Toivottavasti kaikki ovat saaneet viettaa joulua rauhallisissa merkeissa ja haluamallaan tavalla. Kuten eilen mainitsin, meilla avataan lahjat englantilaiseen tapaan vasta tana aamuna kunhan tytar heraa. Itsehan olen viela menossa takaisin sankyyn kunhan saan taman postauksen tehtya, olen juuri paketoinut viimeiset lahjat ja ottanut kalkkunan uunista..

Essencen kalenteri tosiaan loppui jo eiliseen, eli tanaan on avattavana enaa LookFantasticin viimeinen luukku. Taa joulukuu on kylla mennyt tosi nopeasti, vastahan me avattiin ensimmaisia luukkuja! No, mita sielta vikasta luukusta sitten loytyi?


Pixi by Petran lahjapakkaus, jossa on perati kolme tuotetta, Glow Booster, Beauty Blush Duo seka LipLift Max. Kylla leuka loksahti kun taman sain kuorittua kaareistaan. Muut kalenterintekijat ottakoon oppia, tammoisia upeita yllareita sielta viimeisesta luukusta pitaa loytya! ♡♡♡

Sitten mulla tosiaan oli avattavana viela kaikki 24 luukkua Essien kalenteristani! Talta naytti koko saalis (ei jarjestyksessa).


1. Fishnet Stockings, taysikokoinen (13,5 ml)
2. Cocktail Bling, mini (5 ml)
3. In The Mood Ring, mini
4. Lasiviila, matkakoko
5. Good As Gone-kynsilakanpoistoaine, 25 ml
6. Licorice, taysikokoinen
7. Mink Muffs, taysikokoinen
8. Tart Deco, mini
9. All In One-aluslakka, mini
10. Varvaserottelijat
11. Luxedo, taysikokoinen
12. CC-aluslakka, mini
13. Blokkiviila
14. Delicacy, mini
15. Fiji, mini
16. Glow Your Own Way, mini
17. Fifth Avenue, taysikokoinen
18. Bobbing For Baubles, mini
19. Sil Voys Play Hero, mini
20. Apricot Nail Oil, mini
21. Disco Doll, taysikokoinen
22. Gel Setter-paallyslakka, mini
23. Gel Couture Top Coat, mini
24. Rock The Runway, taysikokoinen (Gel Couture)

Musta tassa on varsin hyva valikoima, ja vaikka mulla on tosi paljon Essien lakkoja, niin akkiseltaan sanoisin, etta mulla on naista vain pari ennestaan, ja esim. vanha Licoriceni vetaa jo viimeisiaan, ja Gel Setterin jamathan uhrasin taannoiseen franken-paallyslakkaani. Ainoa pieni valituksen aihe on se, etta All In One-aluslakka on lahes tyhja, pohjalla on vain pari jankkiintunutta pisaraa, mutta tuskin jaksan kayda valittamaan, kun maksoin tosiaan koko kalenterista vain kympin. Essien minipullotkin ovat paljon paremman kokoisia kuin esim. OPIn, ja naissa on myos ihana levea ns. Suomi-suti. Mulla ei myoskaan ennestaan ollut yhtaan noita Gel Couture-lakkoja, joten nyt paasen kokeilemaan sitakin, vaikka se onkin punainen..

Etta semmoiset kalenterit! Mitas sanotte?

2 comments:

  1. Mustakin tuo LF-kalenterin päätös oli ihan mieletön, täysi kymppi! :) Kyllä ostan ensi vuonnakin! :)

    ReplyDelete