Tuesday 19 December 2017

Joulukalenterin 19. luukku & neljännet joulukynnet


Huomenta!

Eilisen luukku aukesi "vahan" myohaan, mutta kaykaa ihmeessa kurkkaamassa mita sielta loytyi, seka lukemassa mahtavasta aleloydostani. :D

Sitten pidemmitta puheitta kaydaan taas heti kalentereiden kimppuun.


Essencen kalenterista loytyi Invisible Kiss Transparent Lipliner, eli variton huultenrajauskyna. Itse kaytan enimmakseen vain huulikiiltoja, mutta silloin harvoin kun tartun ihan oikeaan punaan, on tietysti ihan katevaa, etta selviaa savysta huolimatta yhdella rajauskynalla. : )

LookFantsun luukusta paljastui Crabtree & Evelynin La Source-kasirasva. Mulla on tata ennestaan isompi tuubi ja taa on ihan mahtavan hyvaa tavaraa, joten olen tasta tosi iloinen, pikkutuubi kulkee katevasti kasilaukussa.

No, sitten katsaus niihin kynsiin. Pohjalakkana on talla kertaa Zoyan Cinnamon, ihana shimmerinen ruskea, joka on tuttua Zoya-laatua, helppo lakattava ja peittaa kahdella kerroksella.


Piparkakkuleimat ovat Uber Chicin Christmas-01 (Christmas Spirit) -laatasta. Aluksi leimasin Color Clubin helmiaisvalkoisella Heirloom Pearlsilla, jonka jalkeen topottelin peukkuihin ja nimettomiin Color Clubin Toastedia, jossa on eri kokoista kultaista ja valkoista glitteria. Sitten paatin poimia Toastedista valkeita glittereita ja laitoin niita piparkakku-ukkojen napeiksi ja silmiksi. Tassa vaiheessa varsinaiset leimat alkoivat nayttaa vahan haljuilta, joten paatin leimata niiden paalle kultaisella. Vaikka harjoittelin ensin oikeaan kateen, niin vasemmassa kohdistaminen ei sitten mennyt sinne painkaan, joten paadyin poistamaan lakat kokonaan etu- ja keskisormista ja aloittamaan homman alusta. Tassa vaiheessa teki vahan mieli heittaa jo lakkapullot seinaan, mutta sain kuin sainkin pohjat lakattua, tuplaleimat tehtya ja glitterit aseteltua uudelleen. Kuvausvaiheessa sitten harmikseni huomasin tokanneeni etusormen kynnen jo johonkin, argh!


Lopputulos on kuitenkin ihan kiva, ja tykkaan kovasti tuosta Toastedista, jota saa muuten Cesarsilta, jos jollekin tuli tarve. : )

Mitas tykkaatte?

2 comments:

  1. Voi äh, se on niin ärsyttävää kun mikään ei meinaa mennä suunnitelmien mukaan! Kynnet on kuitenkin todella hienot, oikein superjouluiset <3 <3

    ReplyDelete