Friday 15 December 2017

Joulukalenterin 15. luukku & kolmannet joulukynnet


Huomenta!

Taalla edelleen sairastetaan. Pieni joulupaniikki alkaa myos nostaa paataan, koska mulla on edelleen osa lahjoista hankkimatta, muista valmisteluista puhumattakaan.. toisaalta enpa ole tassa erityisemmin valmistautunut vauvankaan saapumiseen, eika siihenkaan enaa ole kovin kauaa. :D

Mutta, siita huolimatta tsekataan tietysti taas paivan luukut.


Essencen kalenterista loytyi kynsilakka. Luulin ensin ruskeaksi, mutta kokeilin pikaisesti kiekolle, ja se onkin tumma luumu. Lakan savy on 04 The Xmas Nail Story.

LookFantsusta paljastui huikean hieno meikkisivellin. Ruusukultainen varsi on tyylikas ja itse sivellin ihanan pehmea. Raaskiiko tata kayttaakaan? : )

Lupasin teille myos joulukynnet, joten saamanne pitaa.

Talla kertaa pohjalakkana on Barry M:n Red Glitter. Nolla pistetta mielikuvituksettomasta nimesta, mutta kymmenen pistetta kauneudesta. Katsokaa nyt! Kuten aina, tata oli sairaan vaikea kuvata, luonnossa taa on oikeasti u-pe-a..


Ajattelin ensin, etta olisin topotellyt lakan kynsille, mutta tassa on glitteria niin tiheassa, etta parillakin kerroksella sai jo varsin hyvan peiton, ja kolmas kerros viimeisteli viimeisetkin koloset. Paallyslakkaa laitoin kaksi kerrosta, ihan vain jotta saisin vangittua kuviin lakan ihanan kimalluksen, sinallaan yksikin kerros olisi tassa vaiheessa riittanyt, koska paalle tuli tietenkin viela leimat.


Tassa kohtaa meinasikin iskea taas epatoivo. Mulla oli mielessa niin selva visio, etta halusin tehda naista punavalkoiset karkkitankokynnet, mutta missaan miljoonista leimauslaatoistani ei ollut oikeanlaista viivakuviota! Toki voisin kayttaa vinyyleja, mutta kenella sellaiseen nyt on aikaa, kun nukkumaankin pitaisi paasta. Niinpa piti tehda kompromissi.

UberChicin 2-01-laatassa oli kuvio, joka melkein muistuttaa karkkikepin poikkileikkausta, paitsi etta se peitti punaista ihan liikaa. Niinpa laitoin kyseisen kuvion vain keskisormiin ja nimettomiin, ja sitten peukkuihin js etusormiin Born Prettyn BPX-L008-laatasta joulusukkia ja karkkikeppeja. Etta lopputulos ei sitten ollut sinne painkaan kuin alun perin oli tarkoitus, mutta se nyt ei liene kellekaan kovin suuri yllatys.


En kylla mitenkaan innolla odota tan glitterin poistamista kynsilta, joten mennaan nailla nyt taas hetki.

Mitas tykkaatte?

2 comments:

  1. Oooh mitkä kynnet! ♥_♥ Ja tuo lakka, ihan mielettömän kaunis! Olisin voinut ensivilkaisulla veikata F.U.N:in tuotannoksi tätä :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Nena Sofia! Taa lakka on kylla upea, mutta kasittaakseni harmillisesti lopetettu savy, naa Barry M:n lakat kun ei oo hinnalla pilattuja.

      Delete