Thursday 14 December 2017

Joulukalenterin 14. luukku


Huomenta muruseni!

Taalla ollaan tyttaren kanssa molemmat kipeina, taas kerran. Taa on ainakin kolmas flunssa tan raskauden aikana, ja yksi niista kesti kevyet viisi viikkoa, joten tassa ei enaa hirveasti naurata, varsinkin kun sen perinteisen alkuraskauden aamupahoinvoinnin sijaan ma olen talla kierroksella alkanut laattailemaan vasta nyt loppumetreilla. Tassa ryhavalas-moodissa onkin hauska yrittaa paasta ylos sangysta ja vessaan aamuisin mahdollisimman akkia. Piilokamera-ainesta suorastaan.

Mutta, oonpahan sitten ainakin hereilla avaamassa kalenterinluukkuja, joten mites se nyt menikaan, jokaisella pilvella on hopeareunus ja niin pois pain..


Essencen kalenterista loytyi tanaan arkki jouluisia kynsitarroja. En kayta, mutta voin ehka heittaa kummityton joulupakettiin.

LookFantsun luukusta paljastui Korresin Wild Rose Advanced Repair Sleeping Facial, eli korjaava yonaamio! Tata kokeilen tosi mielellani, Korresin vartalotuotteita on tullut kaytettya ennenkin, mutta merkin kasvotuotteet on ihan tuntematonta aluetta, ja tammonen yonaamiohan kuulostaa ihanalta. Harmi etten tukkoisella nenallani voi talla hetkella sanoa tuoksusta mitaan.

Eipa tassa sitten sen kummempia, koitan huomiseksi saada taas vaihteeksi joulukynsia eetteriin!

2 comments: