Wednesday 13 December 2017

Joulukalenterin 13. luukku


Huomenta! Se olis kolmastoista paiva, eli 25-luukkuisen joulukalenterin puolivali. Onneksi ei ole perjantai, joten toivottavasti ei satu mitaan erityisen epaonnekasta.

Avataanpa sitten paivan luukut. : )


Essencen luukusta loytyi Eyebrow Designer-kulmakyna savyssa Brown. Tammoset tuotteet on aina hankalia, koska sama savy ei vaan voi sopia kaikille. Uskallan kokeilemattakin vaittaa, etta mulle taa on liian tumma. Harmi, koska en oo kokeillut Essencen kulmakynia! Jaa nytkin sitten kokeilematta..

LookFantsusta sitten loytyi.. tadaa! Moroccanoilia. Taas. Siis ma olin niin varma, etta sina paivana kun muut saa Moroccanoilinsa, ma olisin saanut sen ThisWorksin tuotteen, joka kutosluukussa olisi kuulunut olla, tammoinen vaihtoehto ei kaynyt pienessa mielessanikaan. Vaikka Moroccanoilista sinallaan tykkaankin, niin joku raja. Hitto, laitan tasta kylla LF:lle palautetta..

No, toivotaan etta se 13. paivan "epaonni" nyt jaa tahan, vaikka taa nyt onkin oikeasti ihan sarjassamme third world problems. Taytynee lahtea katselemaan ovatko muut LookFantsulaiset edes tanaan saaneet Moroccanoilinsa..

4 comments:

  1. Mulla oli ainakin Moroccanoil. Mäkin jännäsin kun avasin oman luukun, että mitenhän sulle kävi, enkä odottanut kyllä toista pulloa! Palautetta vaan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. En oo vielakaan saanut aikaiseksi valittaa, pitaisi kylla ihan periaatteen vuoksi!

      Delete
  2. Voi höh sentään! Toivottavasti saat vielä jälkitoimituksena sen puuttuvan tuotteen :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toivotaan, tosin auttaisi varmaan jos laittaisi sen valituksen menemaan.. :D

      Delete