Friday 1 December 2017

Joulukalenterin 1. luukku


Huomenta!

Tanaan on tosiaan The paiva, kun saa avata joulukalentereista ekat luukut! Onkohan taa nyt kuinka mones vuosi, kun mulla on kosmetiikkakalenteri(t), ihan ekana vuonna (piti oikein tarkistaa, se oli 2013) mulla oli Bootsin oma kalenteri, ja sen jalkeen niita on tullut markkinoille vuosi vuodelta enemman. Kahtena viime vuonna mulla on ollut kolme kalenteria ja niin meinasi kayda nytkin, mutta hankittuani LookFantasticin ja Essencen kalenterit, paatin etta ne saavat nyt riittaa, mulla on NIIN paljon kosmetiikkaa kaapit taynna.. Essencenkin kalenterin hankkiminen harmitti vahan jalkeenpain, mutta se on myohaista katua, kun on lusikallinen housuissa, sanoisi rakas aitini. 

No, katsotaanko mita niista luukuista tanaan sitten paljastui?

Essencen luukusta loytyi pikkuinen blokkiviila. Ei kovin vahva aloitus, mutta tiedan, etta tata pikkusalaa loytyy aina jonkin verran.

LookFantsun luukusta puolestaan paljastui Illamasquan huulipuna. Aluksi kun avasin pakkauksen luulin punan olevan pilalla, sen verran erikoisemman nakoinen kaveri on kyseessa! 


Luin sitten paketin kylkea vahan tarkemmin, ja kaverin koko nimi on siis Illamasqua Lava Lips Marbled Lipstick, savy Vixen. En tieda onko kalenterissa ollut vaihtelua savyissa, taytyy kurkkia muiden postauksia aiheesta. En ole tallaista tosiaan ennen nahnyt, mitenkohan toi marmorointi kayttaytyy huulilla?


Mutta etta semmoiset kalenteriluukut tanaan. Mitas tykkaatte?

2 comments:

  1. Mä luin eka ton tekstin ja sitten katsoin vasta sisällön, niin en ajatellut sen pilaantuneen. :D
    Mä en käytä punia, joten tän luukun sisältö lähtee eteenpäin. Mutta ihana olis jos käyttäisin. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makaan en viela tieda jaako taa omaan kayttoon, mutta hauskannakoinen puna joka tapauksessa. :)

      Delete