Tuesday, 13 March 2018

Hei hei mitä kuuluu?

Moikkaaa! Täällä sitä ollaan taas, puhaltelemassa pölyjä näppikseltä. Kuten jotkut jo tietävät ja loput lienevät arvanneet, niin kyllä se vauva sieltä sitten lopulta löysi tiensä ulos, ja itse asiassa juuri tänään täyttää jo kaksi kuukautta. Jouduimme aluksi viettämään sairaalassa viikon verran aikaa ennen kuin pääsimme kotiin, ja sitten onkin totuteltu elämään kaksilapsisena perheenä, pikkuisen haasteellista kun mies tekee kahta duunia, eli ei juuri käy kotona kuin kääntymässä, ja mulla on vain kaksi kättä.. vaikka vauva onkin hyvin helppo tyyppi, niin mitkään kynsihommelit eivät ole olleet ihan päällimmäisinä mielessä. Pari kertaa olen ehtinyt lakkaamaan jotkut ihan yksiväriset kynnet, ei puhettakaan mistään koristeluista. Vielä kun hevoseni tällä viikolla muuttavat täysihoitotallista itsehoitotallille, niin siinäkin on pientä ajankäytöllistä haastetta tiedossa, ihan vaan ettei elämä kävisi liian tylsäksi. :D


Mulla on kuitenkin teille pari postausta tulossa kauneus- ja kynsiboksien tiimoilta, ja toivon mukaan pian onnistuisin löytämään aikaa myös kynsihommille!

Mitenkäs teillä on alkuvuosi lähtenyt käyntiin? : )

2 comments:

  1. Kiva kun ehdit takaisin blogin pariin! :) Ja onnea perheenlisäyksestä!

    ReplyDelete
  2. Oi ihanaa kuulla sinusta, paljon onnea vielä uudesta perheenjäsenestä! <3 Kuulostaa kyllä aika kiireiseltä tuo arkesi, kovasti tsemppiä sen pyörittämiseen!

    ReplyDelete