Wednesday, 14 March 2018

Birchbox x3

Sattuipa eräänä tammikuun päivänä tulemaan Birchboxilta tarjous, että tilaamalla tammikuun boksin saisi kaupan päälle toisen, aikaisemmin ilmestyneen boksin. Siis kaksi boksia yhden hinnalla. Say no more, here's my money.. eikä aikaakaan, kun postipoika tosiaan toi ovelleni kaksi boksia, joista toinen oli viime vuoden marraskuussa ilmestynyt boksi.


Aloitetaan marraskuun Vogue-teemaisesta boksista.

Benefitin Hoola-aurinkopuuteria testaan oikein mieluusti. Percy&Reedin Volumising No Oil Oilia mulla on ainakin kaksi putelia ennestaan, enkä ole niitäkään ehtinyt kokeilemaan! Ehkä nyt on korkea aika.. Kuivashampoon suurkuluttajana testaan myös tätä Kloranen tuotetta mielelläni. Nuxen kuivaöljyä multa myös löytyy iskemätön pullo ennestään.. ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä, Birchboxin oma siveltimienpesuhärveli on oikein tervetullut, koska jonkun tämmöisen olen aikonutkin hankkia, en vain ole saanut aikaiseksi.


Ihan ookoo boksi, harmi että kaksi tuotetta multa jo löytyi, mutta muut olivat onneksi ihan kivoja. : )


Tammikuun boksi on tehty yhteistyössä Ohh Deer-brändin kanssa, joka tunnetaan lahja- ja paperitavaramerkkinä. Niinpä boksista löytyi myös arkki söpöjä tarroja. Niiden lisäksi laatikosta löytyi Lord & Berryn kynämallinen peiteväri. Söpössä pikkupullossa on Paul & Joe Beautyn kosteuttava primer. Ihan uusi merkki mulle, kokeilen tätä oikein mielelläni. Nuxelta tällä kertaa suihkuöljy. Mua vähän pelottaa nää suihkuöljyt, koska meillähän on aitoon brittityyliin kylpyamme, ja pelkään liukastuvani siellä, jos alan läträämään jollain öljyllä.. Seuraavana on Beaver-merkkinen hiuksiin suihkutettava hoitoaine. Ehdottomasti tulee käyttöön sekä mulle että tyttärelle! Ja viimeisenä Afterspa Amazing Makeup Remover, eli jälleen yksi meikinpoistopyyhe, jonka pitäisi toimia pelkän veden kanssa. Tämmöisiäkin löytyy ennestään pari, joita en ole uskaltanut kokeilla, ehkä nyt täytyy.


Ihan kiva boksi, kiinnostavia tuotteita kaikki, ehkä meikinpoistopyyhettä lukuunottamatta.. ootteko te kokeilleet näitä tämmösiä pyyhkeitä?

Ja koska liha on heikko, ja mulla oli helmikuussa synttärit, niin päätin tilata vielä helmikuunkin boksin. Hyvää synttäriä minulta minulle! ; )


Tästä retrotyylisestä boksista löytyi Laqa & co-merkkinen voidemainen poskipuna/highlighter. Ruskeasävyinen luomiväritrio on The Beauty Crop-merkkinen. Musta on kiva tutustua tämmöisiin merkkeihin, joista en oo ennen kuullutkaan. Kolmas uusi merkkituttavuus on Luseta, jolta boksissa on hiusnaamio, jee! Tämänkin testaan oikein mielelläni. Model Co on entuudestaan tutumpi merkki, jonka vihreä peiteväripuikko on jännä, mutta kokeilen mieluusti tätäkin! Percy & Reedin Finishin Polish on hiuksille tarkoitettu voide, joka siloittaa hapsottavat latvat ja antaa kiiltoa. Lisätuotteena boksissa oli vielä Manefitin kurkku-kangasnaamio.


Näistä vähiten kiinnostaa tuo Finishing Polish, vaikka saattaahan se vielä yllättää. Muut tuotteet on kaikki tosi jees. : ) Tämän boksin jälkeen kuitenkin otin itseäni niskasta kiinni ja lopetin tilauksen, vain sortuakseni johonkin muuhun. Arvaatteko mihin? ;D

1 comment:

  1. Mielenkiintoisia bokseja! :) Sä kyllä bongaat aina huipputarjouksia, oon ehkä vähän kade :D

    Ps. Hyvää synttäriä tällain vähän jälkikäteen! <3

    ReplyDelete