Sunday 26 November 2017

E niinkuin Extra Spectral

Sanokaa pliis etta teillekin kay niin, etta kun lyhennatte/muotoilette kynsia, ne nayttaa ihan hyvilta siihen asti, etta laitatte lakan paalle ja yhtakkia ne nayttaakin ihan muotopuolilta? Mulle ainakin kay aina niin, ja niin tallakin kertaa..

Tanaan siis vuorossa E-kirjaimella alkava lakka, ja talla kertaa valinta oli harvinaisen helppo. Mulla on nimittain lakkauspoytani ymparilla erinaisia pikku laatikoita taynna sekalaisia lakkoja, ja yhdessa niista sattui olemaan yksi pullo ylosalaisin, ja huomasin nimilapussa lukevan Extra Spectral. Niinpa poimin sen sielta kateeni ja rupesin lakkaushommiin.

Lakan merkki on Bear Pawlish, mulle ja ehka teillekin vahan tuntemattomampi amerikkalainen indiemerkki, mulla ei naita taida olla kuin pari. En kuollaksenikaan muista oonko kenties tilannut tan jostain, vai onko se paatynyt kasiini joltain fb-kirpalta, mutta lieneeko silla niin valiakaan, silla Googlen mukaan merkin valmistus on lopetettu.


Lakka on mun mielesta vahan erikoisemman varinen, ei pinkki, muttei rehellisen punainenkaan. Ma itse asiassa pelkasin tan ensin olevan liian jouluinen, mutta ei sentaan. Lakkasin kaksi helppoa kerrosta, ja sitten aloin sutimaan lateksia sormenpaihin leimaushommia helpottamaan. Mulla oli taas jaanyt edellisessa lakkauksessa kayttamani Uber Chicin 8-02-laatta poydalle, ja ajattelin kayttaa siina olevaa helminauhakuviota. Saatuani ekan kaden leimattua paadyin kuitenkin pyyhkimaan leimat pois, ei ollut yhtaan hyva! Sen lisaksi, etta kuviossa oli reikia kuin Oltermannissa, niin se ei vaan nayttanyt silta kuin olisin halunnut. Joten pois vain ja plan B eli toinen kuvio samalta laatalta kayttoon.

Ei tamakaan lopputulos nyt niin erikoinen ole, mutta ajattelin etta kylla nailla nyt hetken kehtaa olla. Loppujen lopuksi paadyin kuitenkin viettamaan naiden kanssa lahes kaksi viikkoa, josta viikon verran vietin aitini luona lomaillen, eika mulla ollut mitaan kynsijuttuja mukanakaan. Ja koska en niin sanotusti ole se kaikista kirkkain katulamppu, niin toki tajusin vasta alkaessani poistamaan lakkoja, etta mahan en ollut ottanut kuvaa koko lopputuloksesta! Joten tassa se nyt on sitten kahden viikon kasvurajan kera.


Ajattelin joulukuun ajaksi jattaa aakkosjutut tauolle ja keskittya vain tekemaan joulukynsia, seka tietty availemaan joulukalentereiden luukkuja. Loytyykos teilta joulukalentereita? :)

2 comments:

  1. No ei oo kyllä liian jouluinen! Ihana lakkaus, ja tuo lakkakin on tosi nätti! <3 hurjan hyvänä nuo pysyivät kaksi viikkoa! :o

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Nena Sofia! :) Geelien paalla lakat kylla kestaa, omilla kynsilla kestaa korkeintaan muutaman paivan.

      Delete