Sunday 12 November 2017

D niinkuin Drop of Teal

Taa aakkosasia nayttaa etenevan aika mukavasti, joten jatketaan samalla linjalla! Talla kertaa siis D-kirjaimen merkeissa vuoron saa NCLAn Drop of Teal, aivan ihana sinivihrea hololakka. Oon tatakin hillonnut kuukausitolkulla, muistaakseni ostin tan Cesarsilta maaliskuussa, koska viimeisimmalla Suomen-reissulla syyskuussa en valitettavasti paassyt Kynsilakkataivaassa kaymaan. Ehdin kuitenkin treffaamaan Cesarsin Sadun Sokoksella, ja han lakkasi kynteni silloin talla samaisella lakalla. :)


Ma en erityisemmin pida sinisista tai vihreista lakoista, mutta kaikki niiden sekoitukset turkoosista petrooliin ovat suuria heikkouksiani. Kun lisataan herkulliseen variin viela ripaus holoa, niin voiko olla mitaan parempaa? Lakka oli vahan ohutta, joten sudin sita kynsille kolme kerrosta, jotta sain karjet varmasti peittoon.

Lakan nimesta innostuin etsimaan leimauslaatoiltani jotain pisarakuviota, ja sellainen loytyikin UberChicin laatasta 8-02. Leimauslakaksi valitsin askettain hankkimani Miss Sportyn hopeisen metallilakan (arsyttavasti pulloissa ei lue nimia). Mulla on oikeasti aika monta hopeista leimauskaytossa olevaa lakkaa, mutta kun joku erehtyi kehumaan naita parin punnan hintaisia lakkoja, niin olihan niita ohimennen muutama ostettava kokeiluun.


Ihan hyvin toimi tuo Miss Sporty, vahan pienta reikaa siella taalla, mutta se ei valttamatta ollut lakan vika, kokeilin nimittain eri stamperilla oikeaan kateen, ja sen kanssa tulikin vahemman reikia. Kuvia oli vahan hankala ottaa, luonnossa leimat erottuivat pikkuisen paremmin. Lopputulos on kuitenkin taas "ihan ok"-kastia, ei mitaan superhienoa tai jannittavaa. Tassakin olisi ehka kannattanut lahtea kokeilemaan niita tuplaleimoja.. Vai mita?

2 comments:

  1. Oi, ihanat! ❤ Drop of Teal on kyllä yksi munkin rakkauslakoista, tuo turkoosin sävy on ihan täydellinen!

    ReplyDelete