Friday 3 November 2017

B niinkuin Blonde Ambition

Oon nyt nakojaan lahtenyt tammoselle aakkoslinjalle, onpahan edes joku elementti, jonka perusteella valita joku tuhansista kayttamattomista lakoistani. Ajattelin ensin, etta B olisi hankala kirjain, mutta vaihtoehtoja loytyikin ihan yllattavan monta!


Talla kertaa valinta osui siis Colors by Llarowen Blonde Ambitioniin. Taa on ilmestynyt alun perin jo vuonna 2014, mutta tata saa edelleen ainakin Rainbow Connectionilta. Lakkasin kaksi vaivatonta kerrosta, tosin onnistuin kolhimaan lahes jokaisen oikean kaden kynnen johonkin, joten tasoittelin niita viela kolmannella kerroksella. Lakassa on todella voimakas holoefekti, ja tasta on mun mielesta lahes mahdoton sanoa, etta minka varinen taa oikeastaan on. Virallinen kuvaus sanoo "nude taupe", ma sanoisin etta ei-minkaan-varinen. Mutta ei siis mitenkaan huonolla tavalla, tykkaan tasta oikein kovasti!!


Lakkasin kynnet illalla ennen toihinlahtoa, joten ihastelin lakkaa ihan sellaisenaan yon yli duunissa, ja seuraavana paivana heitin leimat paalle. Uskokaa tai alkaa, paadyin jalleen yhteen Linan Make You Mark -laattaan, talla kertaa kolmoseen. Naissa vaan on niin paljon kivoja kuvioita, ja kun ne nyt ovat lakkauspoydalleni jaaneet pyorimaan, niin niihin on helppo tarttua uudelleen ja uudelleen. Sorry not sorry!

Vaihteeksi paatin yrittaa nahda vahan enemman vaivaa, ja lahdin tuhertamaan tuplaleimoja mustalla ja valkoisella. No, sehan ei mennyt ihan niinkuin Stromsossa..


Ihan kuin mulla olisi kadet tarisseet ihan hulluna tai jotain, kun joka ikinen viiva on ihan kiharalla! Oikeaan kateen kokeilin eri stamperia, mutta sen kanssa jalki oli paljon reikaisempaa, joskin viivat olivat ehka inasen verran suorempia. Kylla leimaaminen on sitten joskus viela hankalampaa kuin joskus.. Eipa siina, onpahan hyva syy lakata kynnet pian uudelleen!

Mites teilla on marraskuu lahtenyt kayntiin?

2 comments:

  1. Oijoih, kaunis lakka ja upeat koristelut! Mun mielestä viivojen kiharuus ei yhtään haittaa, kokonaisuus on älyttömän siisti siitä huolimatta. Nää muuten muistuttaa kovasti marmorointeja :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Nena Sofia! Joo ihan totta, vahan marmorointivibat tulee noista leimoista, mika on tavallaan ihan kiva, koska mahan en osaa oikeasti tehda sitakaan. :D

      Delete