Monday 13 February 2017

Yölliset ystiskynnet

Onkohan missaan muualla kuin Suomessa ystavanpaiva nimenomaan ystavanpaiva eika niinkaan rakastavaisten paiva? Epailen vahvasti. Taalla Briteissa siita otetaan ilo irti koko rahan edesta, kaikki sydanhomppakraasa taisi tulla paasiaismunien ohella myyntiin heti joulun jalkeen. No, ma nyt en totisesti ole erityisen romanttinen ja mun mies viela vahemman, mutta ajattelin tassa yon pimeina tunteina vakastella kuitenkin aiheeseen sopivat kynnet.

Syyna tahan oli yksi Cesarsilta ostamistani NCLAn lakoista, punainen Redicalist. Mahan en siis yleensa koskaan kayta punaista lakkaa muulloin kuin jouluna, mutta yhtakkia ma onnistuin kehittamaan itselleni puutostilan, mulla ei ollut yhtaan punaista holoa, ja sellainen oli nyt saatava. Olisin halunnut vertailla Redicalistia ja Red Squarea paikan paalla, mutta jalkimmainen oli juuri loppu varastosta, joten valinnasta tulikin yllattavan helppo. ; )


Kylla oli kuulkaa nannaa lakata talla! Lyhensin kynsia hiukkasen, melkein siihen asti mihin omat kynteni ovat geelien alla kasvaneet, joissain kynsissa on viela millin-pari kirkasta geelia karjissa, mutta tama kylla peitti jo yhdella kerroksella niin hyvin, ettei lapikuultavuusongelmaa tarvinnut pelata. Toinen kerros viimeistaan peitti taydellisesti. Vahan onnistuin sotkemaan kynsinauhoja punaiseksi, mutta se oli ihan omaa vasymyksen piikkiin menevaa haparointia, tama ei nimittain herkasti valu.


Olen tassa lyhyen ajan sisaan haalinut taas kasan Born Pretty Storen leimauslaattoja, ja yksi niista oli sopivasti ystavanpaivateemainen Harunouta L032, joten nappasin sen heti kayttoon. Peukkuihin laitoin hauskat tetris-sydamet, ja muihin kynsiin sydankayran. Pienta haparointia tassakin, olen nimittain onnistunut pilaamaan yhden kirkkaista stampereistani, kun epahuomiossa kerran putsasin sita teippirullan sijaan asetonilla, ja tyyny on sumentunut. Jostain syysta paatin kuitenkin juuri talla stamperilla lahtea leimaamaan, ja kylla siina sitten muutama kynsi menikin vahan sinne pain, kun nakyvyys oli vahan huono..


Joka tapauksessa lakka on kauhian natti, ja varmaan auringossa olisi viela natimpi. Ei puutu kuin se aurinko. Leimatkin on musta ihan hauskat, erityisesti tetris-sydan hymyilyttaa sisaista norttiani. Saatte ihailla sita nyt vain mustavalkoisena, koska kynsinauhat nayttivat olevan teurastuksen jaljilta.. Kivasti kuvassa nakyy myos pikku toppo, kun ekalla yrityksella kuva meinas menna ihan killiin ja osa siita ehti jo osua kynteen, tokalla yrityksella meni paremmin, eika tuo luonnossa juuri nay ellei tiiraile ihan lahelta.


Mitas tykkaatte? Ja miten te vietatte ystavanpaivaa?

16 comments:

  1. Tämäkin on tosi kaunis! Mä odottelen Red Squarea, hitto kun en tajunnut ostaa silloin kun sitä vielä oli!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala kerro kellekaan mut ma luulen et tarviin viela senkin. ;)

      Delete
  2. Mie menen huomenna aamulla jutustelemaan vakuutuksista ja iltapäivällä kaverin kanssa Heseen :*D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuulostaa hyvalta! Varsinkin Hese, voi etta kuolisin onnellisena jos tannekin saatais Hese..

      Delete
  3. Upea lakka <3 Itse en ystävänpäivää taida erityisemmin viettää, päivä menee töissä ja sitten vaan kotiin arkihommiin :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti Mira! :) Ihan perustiistai siis! Taalla sama juttu.

      Delete
  4. Juu ei täällä Suomessa mitään ystävänpäivähömppää näy ja jos näkyy, kohautan olkia :D Jotenkin kun kellään muulla ei ole sellaista fiilistä, ei sitä oikein ole itselläkään. Eri asia jos olisi briteissä tai jenkkilässä! Ihanat kynnet kyllä, tosi hyvä idea!

    hanna
    www.hannamariav.com

    ReplyDelete
  5. Onpa herkullinen punainen! Koristelut on nätit, ja sopii teemaan. Vaikka eipä se kovin Suomessa, tai ainakaan meidän taloudessa näy. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti Nanne! :) Ei se tosiaan meidankaan taloudessa nay muuten kuin mun kynsilla. :D

      Delete
  6. Tuo "sydänkäyrä" on tosi kiva!
    Meillä vietettiin ystävänpäivää rakkauden tekojen merkeissä astuttamalla koiraa :D menee se näinkin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti Idsu! :) No siellahan ollaan sitten ihan asian ytimessa! :D

      Delete
  7. Todella kaunis punainen lakka ja kivan simppelit koristelut.

    Ei tullut vietettyä ystävänpäivä mutta mies oli ostanut kaupasta berliinimunkit :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Camilla! :) Toivottavasti oli hyvat munkit! :D

      Delete
  8. Tää lakka on kyllä ihan älyttömän nätti! ♥ Onneksi mulla on jo tää, sillä nyt ei ole varaa hankkia mitään uusia himotuskohteita just tällä hetkellä :D Sievät on muuten koristelutkin, tuo tetrisleima on ihana! :D ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti Nena Sofia, toi tetris oli mustakin tosi hauska, vaikka kukaan muu ei sita edes livena tajunnut. :D Mua kylla vielakin himottelee se Red Square.. ja sitten joku niista punaisista FUNeista, vaikka en nyt just edes muista, etta mika niista.. :p

      Delete