Friday 3 February 2017

Hei moi!

No niin, taalla sita nyt ollaan sitten, uudessa kotikolossa. Toivottavasti joku jaksaa mua seurailla tannekin puolelle! Vahan niinkuin oikeassakin elamassa muuton jalkeen tassa on viela vahan hommat levallaan, mutta rempataan nurkkia pikkuhiljaa kondikseen.

Kynsikoulu on nyt tosiaan saatu kunnialla paatokseen, ja olen kylla onnellinen, etta se on nyt ohi! Ma olen sellainen murmeli, joka mielellaan nukkuisi kellon ympari, ja ihan pikkuisen otti koville, kun koulupaivat sattuivat paallekkain yovuorojen kanssa, olin siis ensin yon toissa, sitten kavin kotona nukkumassa kolmisen tuntia, sitten lahdin kouluun ja sielta taas yoksi toihin. Jospa nyt saisi vahan jarkevamman rytmin elamaansa, normaalista rytmista ei voine puhua, kun valvoo yot ja nukkuu paivat, mutta kylla ma vaan tarvitsen enemman unta kuin sen kolme tuntia vuorokaudessa, musta tulee niin pahantuulinenkin, etta sita ei kesta erkkikaan, ja sen lisaksi aivotoiminta on kylla normaaliakin vahaisempaa, kun on ihan ylivasynyt.

Enihuu, nyt mulle ei enaa kukaan voi nillittaa siita, etta kynnet on liian pitkat, eika geeleja tarvitse poistella ja tehda uudelleen jonkun rahmakapalan toimesta (ei saisi olla ilkea, mutta kurssillani oli tyyppeja, joiden en ikikuunapaivana antaisi koskea kynsiini tikullakaan), ja ma palan halusta paasta lakkailemaan kaikilla uusilla ja vanhoilla ihanilla lakoillani, jotka on jaaneet viime kuukausina ihan paitsioon! : )


Kuten mainitsin "vanhalla puolella", kavin tammikuussa Suomessa vahan ikavammissa merkeissa, mutta ehdin myos piipahtamaan Cesarsin kynsilakkataivaassa. Mulla oli etukateen mietittyna aika valmis lista, mita halusin, F.U.N.in Unicorn Islandin seka muutaman NCLA:n holon, ja vaikka niiden holojen valinta oli ihan suunnattoman tuskallista, seisoin hyllyn edessa selaillen Emman swatch-kuvia ja olisin halunnut tietenkin ne kaikki, mutta lopulta sain valittua pari holoihanuutta kotiinviemisiksi, ja jokerina yhden ei-holon, joka piti tietysti saada jo pelkan nimen takia, Unicorn City, muistanette yksisarvispakkomielteeni. Sain myos ihanalta Sadulta myohaisen joululahjan, NCLA:n setin, jossa on vaaleanpunainen creme Like...Totally Valley Girl seka Gelous?-paallyslakka, jota olenkin halunnut kokeilla, mahan en tunnetusti voi vastustaa uusia paallyslakkoja. :D

Kuka arvaa milla lakkasin kynteni ensimmaiseksi? ; )

6 comments:

  1. Uuuuh mitä ihania NCLA ostoksia <3 onnea uuteen blogikotiin, täältä tultiin mukaan seuraamaan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Charming Nails, kiva kun tulit! :)

      Delete
  2. Ohoh sullahan on riittänyt hommaa! Mutta onnea nyt munkin puolesta uuteen blogikotiin, ihanaa kuulla taas sustakin ❤
    Ps. Veikkaan että kynsille pääsi ekana Unicorn City!

    ReplyDelete
  3. Onnea uudelle blogille! Ja ääni unicorn citylle :D

    ReplyDelete