Tuesday 7 February 2017

Oho! x2

Siis.. mahan lopetin viime vuonna kaikki kosmetiikka- ja kynsiboksien tilaukset, pahimmillaanhan mulle tuli vissiin kolmekin boksia kuukaudessa, ja niista kertyi aika hitosti kaikkia pikkupurkkeja ja purtiloita kaappeihin, ja ajattelin etten ikina saa niita kaytettya. Plus aitiyslomalla oli vahan huonompi rahatilanne jne. Ihan hyvin meni, joulukalentereista (joita oli kolme, koh-koh..) kertyi taas vahan lisaa tavaraa, mutta en mitenkaan erityisesti ole ikavoinyt kuukausibokseja.

Belegwen postasi tammikuun LFBoksista, ja kavinkin siihen kommentoimassa, etta olipa kiva boksi, mutta yritan nyt olla tilaamatta tammosia.. Famous last words! Mutta tahankin oli niin yksinkertainen selitys, etta mun piti saada taa boksi kaytannossa ilmaiseksi. Ma oletan, etta Suomeenkin on jo rantautunut joku cashback-sivusto, eli kun rekisteroidyt tallaiselle sivustolle ja sen kautta shoppailet nettikaupoissa, niin saat ostoksista x maaran rahaa takaisin. No ma olen rekisteroitynyt yhdelle sivustolle ajat sitten ja muistanut kayttaa sita tasan kerran, mutta eikos tossa tammikuun loppupaivina FB:n mainosvirrassa tullut vastaan tarjous, etta kun rekisteroityy toiselle tammoiselle sivustolle ja sitten kay tilaamassa LFBoksin niin saa koko boksin hinnan takaisin! Enhan ma voinut vastustaa moista, muistin kuitenkin viela etta taa oli kiva boksi. Ja niin se tammikuun loota sitten saapui parissa paivassa kotiovelle.

Enhan ma nyt siina vaiheessa enaa ihan tarkalleen muistanut, etta mita tuotteita siella edes piti olla, ja se teki tietty boksin avaamisesta karvan verran hauskempaa. : )


Boksista puuttui seka Elle-lehti etta lehdykka, jossa pitaisi olla tuotteista vahan enemman tietoa, lieko loppunut kesken kun tosiaan oltiin jo ihan tammikuun lopussa..


Joka tapauksessa, boksissa oli siis seuraavat tuotteet:

* The Vintage Companyn ruusukultaiset pinsetit. Ma olen tosi nirso pinsettien suhteen ja oon onnistunut kadottamaan mun lempipinsetit, joten toivotaan etta naa on hyvat!

* Trifle Cosmetics Liquid Glow voidemainen highlighter. Highlightereitahan ma just olinkin vailla (eli en, koska niita on jemmoissa jo noin tuhat). Ei se mitaan, kokeillaan kunhan ehditaan.

* Nuxe Lotion Tonique Douce, eli kasvovesi. Oon enemman misellivesityttoja, mutta eikohan tammosen pikkupullon saa kaytettya.

* Pixi by Petra Brow Tamer -kulmakarvageeli. Taa tulee kayttoon ihan satavarmasti.

* Jelly Pong Pong Fairy Lashes Curl Mascara. Mulla on avaamattomia ripsareita varmaan yhta paljon kuin niita highlightereita. No ei ihan, mut melkein..

* Briogeo Don't Despair, Repair! -hiusnaamio. Hampputukka kiittaa!


Loppujen lopuksi silleen semitarpeeseen tuli siis pinsetit (ehka), kulmageeli ja hiusnaamio. Mikshan taa olikaan mun mielesta niin kiva alunperin? :D

Edit: Pinsetit testattu, ei jatkoon.

Hauskemmaksi taa juttu muuttuikin sitten siina vaiheessa, kun Lookfantsulta tuli lahetysvahvistus helmikuun boksista. Mun olis pitany peruuttaa se tilaus heti ekan boksin jalkeen, mutta enhan ma blondi muistanut! Ja hei, saapumispaiva oli mun synttaripaiva, joten olkoon se nyt sitten "hyvaa-synttaria-Katalle-toivoo-Kata"-lahja.

JOS ET HALUA SPOILAANTUA, ALA LUE TASTA ETEENPAIN!


Tasta boksista loytyi sentaan myos se Elle-lehti ja tuotelehdykka.


Semmottis setti.

* Myvitamins Catwalk Queen -monivitamiineja. 30 tabua tommosessa hervottoman kokosessa purkissa. Naa on erityisesti hiuksille, kynsille ja iholle tarkotettu, mutta kun noita otetaan 2 paivassa, niin 15 paivan aikana tuskin ihan hirvean suurta muutosta nakyy, hiuksissa ja kynsissa ainakaan.

* The Ordinary Natural Moisturizing Factors +HA -kosteusvoide. Tassa on aminohappoja ja hyaluronihappoa, joten ikakriisissa velloessani holvaan tata naamariin oikein mielellani.

* Borghese Fango Ferma -mutanaamio. Kiinteyttava naamio kasvoille ja vartalolle, mutta pikkupurkista ei kylla (ainakaan mun) kropalle riita, kaytan tan siis vaan naamaan. Plus se ikakriisi.

* Polaar Icy Magic Instant Eye Contour Energiser. Silmanymparysvoide, joka jannasti lupaa paitsi havittaa turvotusta ja tummia silmanymparyksia, myos kasvattaa silmaripsia! Kokeilin kammenselalle, toivottavasti siina ei ala kasvaa mustia karvoja. xD Voide, tai geeli, mitalie, on ohutta ja imeytyi ainakin kammenselkaan tosi nopeasti.

* Models Co Eyelites nestemainen luomivari. Metallikultainen savy on nimeltaan St Barts, voisin kokeilla heti seuraavan kerran kun tulee joku tekosyy vahan pynttaytya. : )

* Thisworks Stress Check Breathe In. Muistatteko tyynysuihkeen? No taa on samaa sarjaa, mut kaytetaan hereillaollessa. Talla pitais siis olla rauhoittava vaikutus stressitilanteissa, pienella roll-onilla laitetaan vaikkapa ranteisiin ja siita voi sitten nuuhkia rauhoittavaa tuoksua. En usko tarvitsevani, mutta mulla on kaveri, jolle ma sen tyynysuihkeenkin tyonsin (se oikeesti meinas ostaa sellasen! Rahalla!), ja se varmasti riemastuu tastakin.


Taa oli oikeastaan kivempi kuin tammikuun boksi, koska tasta kylla taitaa tulla kayttoon kaikki paitsi toi stressituoksu(?). Lupaan syoda jopa noi vitamiinit. Jos muistan. :D Oon vahan huono tommosten kanssa.

Mitas te ootte mielta? : )

12 comments:

  1. Miulle kävi joskus sama juttu LF:n kanssa :'D Ihmettelin, kun paketti tuli Postissa, luulin siis tilanneeni 1kk, mutta enpä tajunnut pistää aivoja töihin, että selkeästihän siellä luki tilauksen olevan jatkuva :D

    Omaan makuun tammikuun boxi oli kivempi. Itselläni jää usein vitamiinit syömättä, ellei niitä voi pureskella/imeskellä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva etten oo ainoa joka mokailee naiden kanssa, heh! :D

      Delete
  2. Itselleni on myös reilun vuoden verran tullut LF-boxi ja melkein jo tässä alkuvuodesta sen uudelleen laitoin tilauksen, mutta sitten järki voitti :D Ehkä tuo Bette Box riittää mysteeriboxeista minulle vaikka Jolie Box:kin kovasti houkuttaisi uudelleen tilata..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Onhan noi boksit kylla kivoja, jos ois rahaa ku roskaa niin tilailisin varmaan sadoittain erilaisia. :D

      Delete
  3. Ihan kiva sisältö molemmissa bokseissa :) Mä en olekaan pitkään aikaan tilannut LF:n boksia, mutta nyt tulee jo Bette Box, Ipsy Glam Bag ja Lip Monthly joka kuukausi niin ehkä pystyn elämään ilman :D

    ReplyDelete
  4. Ite oon nyt tässä jonku aikaa ollu vähän kahen vaiheilla ton LF:n kanssa alanko tilaa vai enkö alkais :D
    Mutta on tullu sorruttua alkaa tilaamaan jo montaa muutakin et ehkä pitäs ottaa nyt järki käteen :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jarjella ei useinkaan oo asian kanssa mitaan tekemista. :D LFbokseissa on se hyva et niita voi tilata yksittainkin ja myos jalkikateen, jos sattuu tormaamaan johonkin jo ilmestyneeseen boksiin, jonka ehdottomasti haluaa saada.

      Delete
  5. Tammikuun boksi oli mulle tosi mieluinen ja ainoastaan highlighter ei jäänyt omaan käyttöön. Helmikuun boksia ootellessa :D

    ReplyDelete
  6. Raportoi sit, et kuinka nätit ripset siihen kämmenselkään ilmestyy niin tiedän laittaa tilaukseen xD

    Ja voi däämn, mä haluan tommosen cashback-tarjouksen tännekin! HetiNyt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhah, joo ei oo viela kylla ripsia alkanut kasvaa kammenselkaan, onneksi! :D Ja siis cashback-ongelmaanhan on ihan helppo ratkaisu, sun taytyy vaan muuttaa tanne! ; )

      Delete