Wednesday 22 February 2017

EdK Andromeda

Lupailin aikaisemmin esitella teille Esmaltes da Kellyn Andromedan ihan omana itsenaan, koska se vaan on ihan alyttoman kaunis hopeinen hololakka. Nama EdK:n holothan peittaa yhdella kerroksella, ja toimivat mahtavasti myos leimauslakkoina, johon tarkoitukseen itse olen hankkinut tasta kokoelmasta useammankin savyn. No, tassa yhtena paivana yona sitten lakkasin silla kaikki kymmenen kyntta ja yritin ottaa vahan kuvia, jotka nyt eivat taaskaan oikein onnistuneet, mutta en jaksanut vaantaa enempaa, koska vasytti ja halusin saada kynnet valmiiksi.


Halusin leimata paalle vahan kivoja viivoja Uber Chicin 9-03-laatalta, mutta joku kuun ja tahtien asento ei ollutkaan suosiollinen leimaushommille, vaan viivat meni ihan pain prinkkalaa, kynsien karkiin leima ei jostain syysta suostunut tarttumaan ollenkaan, pikkurillissa kuvio levisi kuin Jokisen evaat ja musta leimauslakka tarttui kynsinauhoihin kuin tauti. Lopulta mulla paloi kapy niin, etta toiseen tassuun en edes yrittanyt leimata, vaan painelin kiukkuisena nukkumaan. Ajattelin poistavani lakat heti seuraavana paivana, mahan en voi sietaa eriparikasia!

Seuraavana paivana menin kuitenkin ensin tallille, ja pitkasta aikaa oli ihanan aurinkoinen paiva. Siina tallinpihalla istuessa aloin sitten tuijotella kynsiani, koska kyllahan se holoefekti paasi auringossa ihan kivasti esiin, vaikka leimat olikin epaonnistuneet, ja paatin siina sitten napata kannykalla pari kuvaa. Joten tassa ne nyt sitten on, alkaa katsoko leimoja kovin tarkasti, alkaaka katsoko kynsinauhoihin painkaan, ihailkaa vaan holoa. ; )


Kaytiin muuten tuossa pari viikkoa sitten viettamassa pari paivaa Lontoossa, kavin mm. Ikeassa ostamassa kolmannen Helmerin, ja yhdesta kaupasta tarttui mukaan pinkit holotennarit! Halleluja etta voi pieni iso ihminen tulla onnelliseksi mita kummallisemmista asioista. Ei haitannut yhtaan, etta loppupaiva piti viettaa miehen sukulaisten seurassa! ; ) Mietin vaan, etta pitaisko ostaa varalle toinenkin pari? Alkaaka yhtaan yrittako vaittaa, ettei aikuinen ihminen voi kulkea tammosissa, ma olen aina ollut Carrolsin vanhan sloganin kannattaja. "Kasva isoksi, älä aikuiseksi."


Kehtaisitko kayttaa pinkkeja holotennareita? :D

12 comments:

  1. Helmerit on just kivoja laatikostoja, mullakin on kaks. Tänään saan sellaisen korkean Alexin vaan mun meikeille, toivottavasti mahtuvat kaikki siihen <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mun kynsihuoneeseen ei Alex edes mahtuisi, mutta yks Helmerin kokoinen kolo siella viela oli. Seuraavaksi taytyy kai ruveta laittamaan niita paallekkain. xD Mut ne on kylla katevia varsinkin lakkojen sailytykseen, meikit on mulla muualla.

      Delete
  2. Päheet popot! Mie tilasin viime vuonna Asokselta ne holokengät, tänä keväänä samantyyliset tulossa Suomeenkin myyntiin :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makin himoitsin niita Asoksen popoja, mutta mun koko oli tietty loppunut siina vaiheessa kun olis ollut rahaa ne tilata. :D

      Delete
  3. Supermageeeeet kengät!! ♥_♥ Siis todella käyttäisin, noihan nyt on ihan mielettömät!

    Ja vietävän nätti tuo lakkakin, etenkin auringossa <3 Onneksi otit kuvat päivälläkin, niistä todella näkee tuon efektin upeuden :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Noi kengat on NIIN mua! :D En oo kylla oikeasti raaskinut edes kayttaa niita viela, mut ootas kun kevataurinko alkaa kunnolla paistaa, niin haikaisen noilla kaikki vastaantulijat. xD Viela joku tosi makee pinkki holo kynsillekin niin huhhuh!

      Delete
  4. Oi kuinka ihana kynsilakat - ja mageet kengät :D

    ReplyDelete
  5. Ei herranjumala mikä lakka! :o Mulla on muutama holo mut ei mitää läheskää noi henkistä harakkaa herättävää :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taa on kylla ♥, taalla kanssa kaikki mika kimaltaa lammittaa sydanta ihan erityisesti. :D

      Delete