Wednesday 17 October 2018

Mani & Lola lokakuu 2018

Kun maaliskuussa postasin teille viimeisen kerran, esittelin teille ensimmäisen Mani & Lola-boksini. En ole tilannut sitä joka kuukausi, mutta kerran siellä ja toisen täällä, ja nyt sain hyppysiini lokakuun boksin.


Vähän jänskätti nähdä mitä boksista paljastuisi, koska yksi tuote jonka tiesin siellä olevan, ei hirveästi hotsittanut.


Enihuu, ekana boksista paljastui Jessican kynsinauhavoide. Näitä nyt aina tarvitaan, varsinkin tähän aikaan vuodesta! Purkki vaikuttaa riittoisalta, mutta pitkien kynsien kanssa vähän hankala pakkausmuoto.

Toisena käteen sattuikin se etukäteen paljastetettu tuote, eli (iso!) purkillinen tikkuglitteriä. En tosiaan oo tikkujen ystävä.. urgh!

Seuraavaksi paljastui oranssi Morgan Taylorin lakka nimeltä Sweet Escape. Tällä saa varmasti tehtyä hyvät Halloween-kurpitsat! Sitten Zoyan shimmerinen violetti Dannii, joka oli aika pahasti erottunut ja vaati ravistelua. Cuccion harmaa glitterpommi Vegas Vixen oli seuraavana, sen ostamista oon joskus miettinytkin. Ei ihan tavis hopea, koska pohja näyttää olevan lähes musta. Ja viimeisenä Orlyn luumuinen The Antidote, todella pigmenttinen kaveri, saattais peittää jo yhdellä kerroksella. Orlyn Breathable-lakat ei muka tartte alus- ja päällyslakkoja, mutta mä en oikein usko semmosiin..


Ihan tyytyväinen oon taas tähän kattaukseen tikkuglitteristä huolimatta, entäs te? : )

1 comment:

  1. Mä en ymmärrä onko oikeasti olemassa joku, joka tykkää tikkuglitteristä? Täytyyhän niitä olla, kun niitä tuotteita tehdään. :D

    ReplyDelete