Tuesday 24 October 2017

Seireenin laulu

"Seireenit ovat kreikkalaisessa mytologiassa naispuolisia olentoja, joiden ulkomuoto on ihmisen ja lintujen sekoitus. Seireeneillä on naisen pää ja hiukset sekä puolet vartalosta, kotkan siivet ja pitkät mutta lintumaiset jalat. Jaloissa ja siivissä on terävät kynnet niin kuin lepakoilla. Kauniilla laulullaan seireenit houkuttelivat merimiehiä vastustamattomasti luokseen ja sitten repivät heidät kappaleiksi."
Lähde: Wikipedia

Viikon verran painelin menemaan kalmokynsilla, kunnes pakotin itseni lakkojen vaihtoon, tykkasin niista niin paljon! Olin kuitenkin menossa viikonloppuna kaverin tyttaren 3-vuotisjuhlille ja arvelin, etteivat paakallot ihan sopisi teemaan. Lakkauspoydallani ajelehti edelleen muutama S:lla alkava lakka S niinkuin syksy-haasteen jaljilta, joten sen kummemmin asiaa ajattelematta tartuin Colors by Llarowen Seiren's Songiin. Kuvittelin voivani tehda viela yhden lakkauksen ennen kuin geelit vaatisivat huoltoa, mutta olinpa jalleen kerran vaarassa, ja lakattuna kynsien kasvuraja naytti kuvissa viela pahemmalta kuin luonnossa. Yritin kuitenkin saada sinallaan kauniista lakasta kuvaa ja asemoida nakkisormiani siten, ettei kasvuraja nayttaisi ihan jaatavan hirvealta. Eipa se oikein onnistunut, pahoittelen.


Seiren's Song on helmikuun 2017 'Polish of the Month' eli sita on tehty vain rajoitettu maara. Violetissa hololakkapohjassa on variavaihtavaa glitteria, joka valaistuksesta riippuen nayttaa milloin minkakin variselta. Hieno lakka! Sudin sita geelien paalle kolme kerrosta, luonnonkynsilla voisi selvita kahdellakin.

Seuraavaksi ajattelinkin sitten kokeilla, josko leimaamalla saisi hamattya kasvurajaa vahan peittoon. Paadyin jalleen Linan Make Your Mark 04 -laattaan. Naita MYM-laattoja multa loytyy nelja kappaletta ja kaikissa on sellaisia "mun nakoisia" kuvioita, erilaisista viiva-asioista niihin paakalloihin ja vahan kaikkea silta valilta. Viideskin laatta on sarjaan jo ilmestynyt ja taytyyhan sekin hankkia heti kun rahatilanne sallii.

Talla kertaa valitsin juuri sellaisen sotkuisen viivakuvion, ja tallakin kertaa tein yybermatollani pienta vertailevaa tutkimusta, ennen kuin valitsin leimauslakaksi Models Ownin Chrome Cerisen. Nama Models Ownin Chrome-lakat olen hankkinut pelkkaan leimaustarkoitukseen, mutta ne ovat kuitenkin vahan unohtuneet laatikkoonsa, eika vahiten siksi, etta ne tuppaavat erottumaan erittain ikavasti ja niiden sekoittelusta saa jannetupentulehduksen..


Leima jai talla kertaa vahan reikaiseksi, eika se mainittavasti auttanut sen kasvurajankaan peittelyssa, joten tama lakkaus jai varsin lyhytikaiseksi, ja seuraavaksi tartuin taas geelipurkkiin. Mita sitten tapahtui, siita lisaa ensi kerralla!

2 comments:

  1. Kylläpä sulle tuleekin kasvuraja nopeasti! Tää oli just se syy, miksi mulla meni hermot akryyleihin itselläni :D

    Lakkaus on kyllä sievä, ja lakka myös! Oi että ♥♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jos mun omat kynnet kasvais nateiksi ja pitkiksi, niin ei oliskaan mitaan ongelmaa, mutta ne on ohuet ja littanat ja ruman malliset, eika kasva, joten taytyy vaan koittaa jaksaa naita geeleja.. aion kylla kohta kokeilla yhta uudenlaista geelia, josko se nopeuttaisi ja helpottaisi vahan huoltohommia.

      Ja kiitos. :)

      Delete