Tuesday 10 October 2017

S niinkuin syksy

Moikka pitkasta aikaa! Toukokuussa viela kuvittelin postaavani teille paristakin beauty boxista, mutta en koskaan saanut niista postausta aikaan. Samaan aikaan kiinnostus ja jaksaminen omien kynsien laittamiseen hiipui taysin, olin koko ajan ihan kuolemanvasynyt ja pahoinvoiva. Arvaatteko jo? Kylla vaan, taalla on jalleen pulla tukevasti uunissa, ja kuten viimeksikin, raskauden aikana kynsien laittamiseen ei ole riittanyt jaksamista, olen ollut todella vasynyt ja olen kayttanyt vahaisen vapaa-aikani mieluummin nukkumiseen kuin kynsihommiin. Geelitkin otin pois ja kuvittelin omien kynsieni kasvavan aivan villina, kuten edellisen raskauden aikaan. Juuei, talla kertaa eivat muuten kasva. Pari iltaa sitten Facebookin Kynsikoristelut-ryhmassa esittelin surkeaa kolmen viikon kasvua, jota ei siis ollut juuri nimeksikaan, ja jotenkin siita sisuunnuin niin etta uhrasin pari tuntia younistani geelikynsien tekoon. Sitten tulikin tenkkapoo, milla ne lakkaisi? Ihana Kaisa tuli apuun ja antoi mulle "teeman", joku S:lla alkava lakka, S niinkuin syksy.

Aloin kayda lakkakasojani lapi, ihan ekaksi uusimmat ostokset, joita ei niitakaan ole kylla paljoa viime kuukausina kertynyt, mutta yksikaan niista ei alkanut S:lla. Sitten sukelsin vahan syvemmalle lakkakasoihin ja loysin muutaman ehdokkaan, joista sitten valitsin syksyisimman, ja se oli Cirquen Smoky Quartz. Lakassa on tummanruskea, lahes musta pohja, ja siina on hienoa holohitulaa, joka valaistuksesta riippuen valkehtii eri vareissa, mutta ai etta sita oli hankala yrittaa vangita kuviin! Muutenkin lakkaaminen tuntui silta etten olisi tehnyt sita koskaan aikaisemmin, voi jessus etta sita voi tuollainenkin taito ruostua!


Enihuu, en tieda onko taa kenenkaan muun mielesta erityisen syksyinen, mutta musta syksy on sellaista synkkaa ja ankeaa aikaa, joten mulle oli myos selvaa, etta syyslakan pitaisi olla tumma. Holohitula tekee tasta kuitenkin tosi kauniin, ja seuraava ongelma olikin sitten koristelu, milla tan voisi koristella niin, etta se ihana kimallus edelleen erottuisi? No mita muita koristelutapoja ma osaan kuin leimaamisen, en mitaan.. otin siis oikein yybermattoni esiin ja kokeilin eri leimauslakkoja ja -kuvioita, kunnes paadyin Essien Good As Goldiin ja Born Prettyn BP-L026-laatan lehtikuvioon.



Tammoiset niista sitten tuli. Erityiskiitos inspiraatiosta Kaisalle! Ja musta oli tosi hauskaa toteuttaa tammoinen "teemalakkaus", joten pistakaapa kommenttiboksiin lisaa ehdotuksia! Go wild! : )


Linkit ovat vain teille avuksi, en hyody niiden klikkailusta mitaan. Koodilla RUSX31 saat 10% alennusta BPS:n normaalihintaisista tuotteista.

8 comments:

  1. Oi jestas miten kaunis tuo lakka on! Onnea tulevasta perheenlisäyksestä, kiva että jaksoit laittaa kynnet :)

    ReplyDelete
  2. Onnea tulevasta perheenlisäyksestä :)

    ReplyDelete
  3. Kaunis lakkaus!
    Paljon onnea pullan johdosta! :)

    ReplyDelete
  4. Ohhoh, paljon onnea tulevasta pikkuisesta! ♥♥♥

    Kynnet on muuten todellakin syksyiset, superkauniit! <3 Mun pitää varmaan tarttua myös tähän haasteeseen, kunhan teemaviikoltani kerkeän :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Odottelen innolla sun visiota naista. :)

      Delete