Sunday 29 October 2017

Happy Halloween!

Niinkuin aiemmin olen maininnut, olen tosi tykastynyt Linan Make Your Mark -laattoihin, ja niissa on useita kuvioita, joista tiesin heti, etta haluan kayttaa niita Halloween-kynsiin.

Ensin lakkasin valkoiset pohjat Essien Blancilla. Osa kynsista jai vahan raidallisiksi kahden kerroksen jalkeen, mutta en jaksanut laittaa kolmatta. Sitten ei muuta kuin leimailemaan erilaisia veriroiskeita ja kammenenjalkia MYM01-laatalta Born Prettyn punaisella leimauslakalla. Olin laiska, enka kayttanyt lateksia. Olisi kannattanut, oli aika kettumaista siivota kynsinauhoilta, vaikka tahan lookiin sinallaan sopiikin punoittavat kynsinauhat. Keskisormiin laitoin viela MYM02-laatalta paakallot Born Prettyn mustalla, ja tadaa, valmis!


..paitsi etta paatin viela kasin tuhertaa lisaa veripisaroita etusormen ja pikkurillin kynsiin. Tan takia ma ihailen niin kovasti esim. Nena Sofiaa, joka pystyy taituroimaan kynsilleen toinen toistaan upeampia taideteoksia kasin maalaamalla, ma en osaa maalata edes paria pisaraa. :'D Ja vaikka yritin olla kuinka varovainen paallyslakan kanssa, niin pitihan niiden leimojen sitten viela levita. Onneksi kauempaa katsottuna naa ei nayta ihan niin pahalta kuin lahikuvissa tarkasteltuna, ja oon naihin kuitenkin ihan tyytyvainen. Naa on myos herattaneet huomiota suunnilleen joka paikassa, huoltoasemalla, kaupan kassalla jne.

Mitas ootte mielta?

6 comments:

  1. Tosi hienot, tykkäisin itselläkin just tälläisistä :)

    ReplyDelete
  2. Vitsit miten päheet! ♥_♥ Ja siis sun pisarat on oikein mukiinmenevät, mun mielestä leimojen jatkaminen käsin maalaamalla on aina ihan mahdotonta, kun se oma jälki on ihan erityylistä valmiiseen leimaan verrattuna jokatapauksessa.

    Mutta siis äh, mä en kestä, kiitos ihana kehuistasi taas! ♥ :')

    ReplyDelete