Saturday 15 April 2017

Birchbox - huhtikuu 2017

Huhtikuu on venahtanyt jo puoleenvaliin ilman yhtakaan postausta. Maalis-huhtikuun vaihde oli ihan erityisen kakka erinaisista syista, eika aikaa, tai varsinkaan jaksamista, kynsihommille ole ollut yh-taan. Geelitkin ehtivat paasta aika jaatavaan kuntoon, kunnes vihdoin muutama paiva sitten raahasin geelikamat mukaan toihin ja huolsin kynnet siella, mutta ne jaivat edelleen lakkaamatta.


Koska kuun alku oli siis vahintaankin masentava, ja sahkopostiin tupsahti tarjous, jossa tarjottiin jotain kaupanpaallista, niin paatin piristaa itseani huhtikuun Birchboxilla. Yhtena paivana, kun herasin yovuoron jalkeen paivauniltani ja avasin oven lahteakseni tallille, loysin boksin kynnysmaton alta. Hyva piilo. :D Muistin jopa kayda lopettamassa tilauksen saatuani lahetysvahvistuksen sahkopostiin, ettei mulle talla kertaa kay ns. perinteisesti.

No mita sielta boksista sitten loytyi?


Spectrum Unicorn Tears Wonder Sponge
Eli suomeksi meikkimuna. Talla hetkella mulla on kaytossa oikea Beautyblender, joten mielenkiintoista verrata sitten tata siihen oikeaan alkuperaiseen, kunhan se tulee tiensa paahan.

Manna Kadar High Definition Powder
Manna Kadar on mulle ihan uusi merkkituttavuus, muistelen etta Suomessa tata on myos ollut jossain Liv/Bette Boxeissa? Birchboxin FB-sivulla on valitettu siita etta tan sanotaan olevan taysikokoinen, mutta tavaraa tasta loytyy vain 3 grammaa. Puuterin sijaan toinen vaihtoehto oli saman merkin korostus/varjostusvari, joista sai siis itse valita, ja ma halusin mieluummin taman.

ModelCo Eye Define Crayon Liner
Argh, musta silmanrajauskyna.. Taman tilalla on ollut myos Nip+Fabin peitevareja, ja ma olisin kylla halunnut mieluummin sellaisen, mutta tassa tapauksessa ei valitettavasti ollut valinnan mahdollisuutta.

Polaar IcePure Gentle Scrub with Arctic Cotton
Ei mitaan hajua mita 'arctic cotton' mahtaa olla, mutta peukku mikromuovittomalle kuorinnalle. :)

Luseta Beauty Keratin Smooth Conditioner
Korpputukka kiittaa! Tata vois kylla kokeilla myos tyttarelle, jonka hiuspehkon hoitaminen on vahintaankin mielenkiintoista..

Baïja Paris Crème Moana in Fleur de Tiarè
Aivan ihanan tuoksuinen ruumisrasva!


Etta semmoista. Onko nyt parempi mieli? No ihan vahan, reunasta. Kiitos Belegwenin, nyt mun kylla himottelis tilata myos tan kuun LF-boksi..

Kameraa en oo vielakaan saanut vietya korjattavaksi, mutta mulla on uusi puhelin ja siihen myos selfie-valo, joten toivottavasti saan teille vahan parempia kuvia aikaiseksi.

Sitten vaan entten-tentten, milla sita lakkaisi kynnet.. ehdotuksia?

10 comments:

  1. Aika kiva määrä tuotteita, joista monet vaikuttaa mielenkiintoisilta :) Kerro sit hei, et miten toi blenderi pelittää jos muistat!

    Laita kynsille jotain keltaista pääsiäisen nimissä! <3 Onko sulla jotain ihanaa keltaista holoa? ♥_♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihan kiva setti on kylla. Mulla on ennen BB:ta ollut kaksi muunmerkkista meikkimunaa, ja niihin verrattuna aito oikea on kylla parempi, mutta naitahan on aina hauska kokeilla. :)

      Ja ei, mulla ei ole keltaista holoa! :o Toki paasiainenkin meni jo, mutta talle asialle taytyy varmaan silti tehda jotain..

      Delete
  2. Pahoittelut vielä tuon LF-boksin vuoksi. :D On se kyllä ollut toisaalta aina maksun arvoinen! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mun taytyy kohta lopettaa sun blogin lukeminen, koska se tuntuu tulevan melko kalliiksi! :D

      Delete
  3. Manna Kadaria kyllä tulee nyt iiihan joka paikasta! Mulle tuli ennen myös Birchbox (USA-versio) mutta jotenkin tuntui et siellä tuli aina joko kuivashampoota tai hiusöljyä niin lopetin :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Monesti boksit kylla alkaa vahan toistaa itseaan. Mua vahan nauratti lukea aikoinaan Livbox-postauksia, kun ne alkoi menna "TAAS hammastahnaa"-linjalle. :D

      Delete
  4. Tää vaikuttaa oikeesti kiinnostavalta boxilta.olinki jo kokonaan tän unohtanut!

    ReplyDelete
  5. Ite en oo viel tätä sortunu tilailee :D vaikka harkinnas kyl ollu

    ReplyDelete